Göteborgsarkitekten Gustav Zackrisson satsade på en drömvilla i helgen. När sista takpannan skulle läggas rasade drömmen…

Aj, aj, så nära! Gustav kämpade sig fram till final i både A och B-klassen. Först efter en stenhård femgamare och matchbollar mot sig i A-finalen kunde Carl-Henrik Ronge slå in matchbollen. I B-finalen någon timme senare blev det motorstopp med protesterande lår och ljumskar vilket innebar att Gustav blev en lätt munsbit för nästa stora göteborgsstjärna, Viktor Högberg (som allt oftare verkar inspireras av pappa Oves stabila psyke). All heder för satsningen och vi i publiken tackar för sju underhållande matcher och ett trevligt uppträdande på och utanför banan, vilket resulterade i utmärkelsen “Fair player”.

Har tyvärr inga matchbilder, men eftersom du aldrig sett din far – Kjell Zackrisson – spela, kan jag visa några matchbilder från dennes finalförlust i DM Herrar Open 1981. Har man sett er båda spela kan man konstatera att det enda som skiljer er åt är ett karbonpapper…